Matematik

Ligning

22. november 2009 af Lars99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

løs ligningen (x+1)(x-1)(x2+1)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Isomorphician

Hint: Kig på nul-reglen.


Svar #2
22. november 2009 af Lars99 (Slettet)

Jeg har lige regnet den ud, men vil bare vide om det er korrekt

x=-1  v   x=+1    v     x2=-1  ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2009 af Isomorphician

x2 = -1 har ingen reelle løsninger, ellers er det korrekt.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.