Matematik
Eksakte værdi
22. november 2009 af
ggf (Slettet)
Bestem den eksakte værdi af integralet
∫e1((ln(x))2/x)dx
en der jan hjælpe? synes den er svær...
Svar #1
22. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)
brug substitution, sæt u=ln(x), så er du=1/x dx, resultatet er 1/3, du får integralet af u2du = u3/3, nu kan du selv lave resten
Skriv et svar til: Eksakte værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
