Matematik

benyt cas til at bestemme f'(x).. hjælp?.

22. november 2009 af denhoss (Slettet)

Benyt cas tl at bestemme f'(x) når:

1) f(x) = ln(x)   2) f(x) = x -1 / 3 - x    3) f(x) = (x - 2 )7

linien med ligning y = 2 * x - 3 er tangent til en af de tre funktioners grafer. hvilken?

en der kan hjælpe ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af ggf (Slettet)

har du en TI-89?


Svar #2
23. november 2009 af denhoss (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af MrAbdul (Slettet)

tryk f3 og vælg D(


Svar #4
23. november 2009 af denhoss (Slettet)

hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2009 af Knotz (Slettet)

d(ln(x),x)
osv


Svar #6
23. november 2009 af denhoss (Slettet)

mange tak.
Men hvad med det med at finde de tre funktioneres grafer?


Skriv et svar til: benyt cas til at bestemme f'(x).. hjælp?.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.