Matematik

bestem tidsintervallet....

23. november 2009 af Yow! (Slettet) - Niveau: A-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af peter lind

Løs ligningen h(t) = 17. Det giver de tidspunkter hvor der skiftes fra at være under 17 m til over 17m eller omvendt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

se vedhæftede fil, jeg se lige på den næste

Vedhæftet fil:math.doc

Svar #3
23. november 2009 af Yow! (Slettet)

hvad gør man hvis det giver et resultat, man overhovedet ikke forstår..?

der et bl.a. @ med??


Svar #4
23. november 2009 af Yow! (Slettet)

erik det er 7b du har gang i....jeg skal bruge hjælp til 7a =)


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

h(t) = 17 <=> 0,35t = asin(6/9.5) <=> t = 1,95 (cirka)


Svar #6
23. november 2009 af Yow! (Slettet)

jeg kan umiddelbart ikke tolke mig frem til hvad du har tænkt og gjort... kan du ikke prøve at sætte ord på erik???


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jo, jeg løser bare ligningen h(t) = 17, som skrevet står i #1, og ja jeg så¨forkert og gik igang med 7b


Svar #8
23. november 2009 af Yow! (Slettet)

hmmm....min lommeregner giver "false" som resultat....

men nu skal jeg jo angive det som interval??? det var kun første del =)


Brugbart svar (1)

Svar #9
23. november 2009 af Dynin (Slettet)

#8 har du tegnet y=h(t) og y=17 for 0≤t≤18 ? Da kan du se at intervallet du søger er de 0≤t≤18 hvor h(t)>17 ... som #1 skriver; løs h(t)=17 ... for 0≤t≤18 er der to løsninger


Svar #10
23. november 2009 af Yow! (Slettet)

haaaaa ok...nu er jeg med...takker dynin ;)


Skriv et svar til: bestem tidsintervallet....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.