Matematik

(a^2+b^2)/2 beregn værdi.

23. november 2009 af Youseff (Slettet)

(a^2+b^2)/2 beregn værdien for udtrykket når a = - 2 og b = 0. 

Jeg mener værdien er 2? nogle som kan hjælpe hurtigt ville jeg sætte pris på.


Svar #1
23. november 2009 af Youseff (Slettet)

(a-5)^2 er en anden opgave har ikke noget med den ovenstående at gøre, men hvordan kan denne her beregnes er helt lost.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2009 af keg (Slettet)

det er ok


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af keg (Slettet)

kvadratet på en 2-leddet størrelse er en 3-leddet størrelse, nemlig kvadratet på 1.led plus kvadratet på 2.led plus/minus det dobbelte produkt


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2009 af sHastrup (Slettet)

Du indsætter da bare a=-2 og b=0. Det er ikke mere indviklet end det.

((-2)2+02)/2 = 4/2 =2


Skriv et svar til: (a^2+b^2)/2 beregn værdi.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.