Matematik

Isoler s i udtrykket

24. november 2009 af P.L. (Slettet)

 Isoler s i udtrykket: 

p = 4 / r + s 

Har ingen ide om hvad jeg gør her, har aldrig kunne finde ud af at isolere.. er der nogle der vil forklare hvad man skal gøre trin for trin ? på forhånd tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af mathon

mener du

         p = 4/(r+s) ?


Svar #2
24. november 2009 af P.L. (Slettet)

 Ja.. der står godt nok ikke parentes om r + s i opgaven ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2009 af mathon

uden parentes:

                                    s = p - (4/r)

med parentes:
                                    (1/p) = (r+s)/4

                                    (4/p) = r + s

                                    s = (4/p) - r


Svar #4
24. november 2009 af P.L. (Slettet)

 Okay jeg tror jeg er med på det nu...

Man rykker bare s over med det samme, og bruger så omvendt regneregler ?? 


Skriv et svar til: Isoler s i udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.