Matematik

Hvad skal man gange med først? 2*(3-4)^2

24. november 2009 af BjørkRimsø (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg er usikker på om hvad man skal gange først

fx 2*(4-3)^2

Skal jeg først gange parentesen med 2 og derefter sætte den i anden

eller skal jeg først opløfte den i anden og så gange det hele med 2 ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af MollyPrimdahl (Slettet)

Først gange parentesen med 2 og derefter sætte den i anden :-)


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. november 2009 af jesperher (Slettet)

lommeregneren siger:

2*(4-3)^(2) = 2

Du opløfter den først og ganger derefter..

for hvis du ganger først får du

2*(4-3) = 2

2^2 = 4

___


(4-3)^(2) = 1

1*2 = 2.

__


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af MN-P (Slettet)

2*(4-3)^2 betyder 2*(4-3)(4-3) og du så ganger forfra eller bagfra kommer ud på et

2*(4-3)2          kvadrer og gang med 2          2*12=2*1=2
(2*(4-3))2        gang med 2 og kvadrer          (2*1)2=22=4

Bemærk skrivemåderne og den ekstra parentes for neden


Skriv et svar til: Hvad skal man gange med først? 2*(3-4)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.