Matematik

masse små opgaver

26. november 2009 af detgamlegrækenland (Slettet)

hej her en en massse små opgaver bare skriv dem i kan!

opg 1. Et kvadrat har et areal på 25 cm²  sidelægden er:

opg 2. En dreng er x år gammel hans søster er 3 år ældre tilsammen er 35 år gamle.

sammenhængen kan beskrives med ligningen:

Dreng er __________ år gammel?

opg 3. 750 g = ________ kg

opg 4. 1 ud af 8 er = ___________ %

opg 5. 0,9 + 1 ud af 5 =

opg 6. 1 ud af 2 + 3 ud af 5

opg 7. 50 kr af 200 kr er= ____________%

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv et forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af nade.b. (Slettet)

 ????????? :O det kan du godt selv regne ud. kig i den bog evt. hvis du har nogle spørgsmål.


Svar #3
26. november 2009 af detgamlegrækenland (Slettet)

i min bog? jeg har ingen bog vil bare gerne være sikker på resultatet har lavet dem men hvis i kunne give jere bud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Kom med dine bud - så kan vi kigge på dem.


Skriv et svar til: masse små opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.