Fysik

Kinetisk energi

26. november 2009 af isso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et legeme med en massen 12 Kg bevæges hen ad et vandret underlage. Legemets kinetisk energi e rpå 300 J. Legement bringes til standsning over en strækning på 6m

Beregn accelerationen ud?

Håber i kan jeg hjælpe mig!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2009 af peter lind

Brug  ΔE =½mv2 = F*s =mas


Skriv et svar til: Kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.