Matematik
Beregn tallet: ∫(2 over 1) (2e^x-x+1/x)dx!
Hvordan gør jeg dette?
∫(2 over 1) = integraltegnet med dets værdier.
Det skulle gerne give 2e^2-2e-1-ln2, i følget facitlisten.
Svar #2
26. november 2009 af mathon
1∫2(2ex - x + (1/x))dx = 2e2 - (1/2)·22 + ln(2) - (2e1 - (1/2)·12 + ln(1))
2e2 - 2 + ln(2) - 2e1 + (1/2) = 2e2 - 2e - (3/2) + ln(2)
Svar #3
26. november 2009 af Fluenmanden (Slettet)
Ja tak, men hvad gør du? Hvilken regneregel bruger du?
Du fik jo heller ikke det korrekte svar?
Skriv et svar til: Beregn tallet: ∫(2 over 1) (2e^x-x+1/x)dx!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
