Kemi

opløsning

29. november 2009 af Yow! (Slettet) - Niveau: B-niveau

find ud af hvordan man laver en 150 mL af en opløsning, hvor syrens formelle koncentration er 0,250 M

molamassen af syren er 154 g/mol  <---- beregnet 

hvad gør jeg ellers???


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2009 af mathon

n = V·c = (0,150 L)·(0,250 mol/L) = 0,0375 mol

afvejning: m = n·M = (0,0375 mol)·(154 g/mol) = 5,775 g


Svar #2
30. november 2009 af Yow! (Slettet)

danke mathon... !


Skriv et svar til: opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.