Matematik

funktion g(x) er eksponentiel med begyndelsesværdien 87 og T2=10 hvad menes med begyndelsesværdi 87,og finde en regneforskrift.

29. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af Duffy

Du skal finde en regneforskrift på formen

f(x) = b·ax

tallet for b er begyndlesesværdien.

At finde regneforskriften går således ud på at finde tallene for a og b, og derefter at sætte disse ind i f(x) på a's og b's pladser.

T2 er fordoblings-konstanten. Udfra denne kan du finde værdien for a.

Find formlen for T2 i din bog.


Skriv et svar til: funktion g(x) er eksponentiel med begyndelsesværdien 87 og T2=10 hvad menes med begyndelsesværdi 87,og finde en regneforskrift.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.