Matematik

kvotient og kontinuerte funktioner!?

02. december 2009 af linea01 (Slettet)

jeg har to spørgsmål angående en rapport om differentialregning:

1. hvad er den matematiske deffination af "kvotient"?

jeg har læst at det er et gennemsnit, altså et produkt af en division, men tror ikke det er det jeg skal finde ud af?

2. er der nogle der har nogle eksempler på funktioner der er kontinuerte og ikke-kontinuerte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af Dynin (Slettet)

#0

Forstår ikke helt 1. .... en kvotient mellem funktioner er f(x)/g(x) hvor g(x)≠0 i kvotientens def.mængde

ad 2 de fleste funktioner du kan se er kontinuerte, de skal på sin vis have sammenhængende grafer ... fx

f(x)=ax+b eller f(x)=ex

Ikke kontinuerte funktioner "springer" (dvs. deres grafer er ikke sammenhængende) fx. er

f(x)=0 for x<0 og f(x)=1 for x≥0 ikke kontinuert i 0 ...


Svar #2
02. december 2009 af linea01 (Slettet)

okay, Tak:)


Skriv et svar til: kvotient og kontinuerte funktioner!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.