Matematik

2*x+30=50=x=?? hvordan kan jeg komme frem til hvad x er??

04. december 2009 af saraklar (Slettet)

2*x+30=50=X=?? hvad er x

x-30=100=x=??

8*x-48=0=x=???

Hvad er x nogen der kan hjælpe med hvordan jeg kan komme frem til x og med et rigtigt svar??? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2009 af purrrity (Slettet)

FØRSTE:

2x = -30+50

x = 20/2 = 10

ANDEN:

x = 30+100

x = 130

TREDJE:

8x = 48+0

x = 48/8 = 6


Svar #2
04. december 2009 af saraklar (Slettet)

Så den første= fx. x er 207 eller hvad???


Svar #3
04. december 2009 af saraklar (Slettet)

eller skal jeg bare pluse 10 med 207 og det er = 217??


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2009 af purrrity (Slettet)

Jeg har allerede skrevet resultaterne:

Første:

x = 10

Anden:

x = 130

Tredje:

x = 6


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2009 af emul0c

Hvis du er i tvivl om hvordan det gøres, se da nedenstående metode:

2*x + 30 = 50
=> træk 30 fra på begge sider =>
2*x + 30 - 30= 50 - 30
=>
2*x = 20
=> Divider med 2 for at få x alene =>
(2*x) / 2 = 20 / 2
=>
x = 10


Svar #6
05. december 2009 af saraklar (Slettet)

tusindeee tak rigtig god metode 


Skriv et svar til: 2*x+30=50=x=?? hvordan kan jeg komme frem til hvad x er??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.