Matematik

tangents ligning

05. december 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg sidder med nogle opgaver ,opgaver uden hjælpemidler.og det omhandler differentialregning.

At opskrive ligninger for  tangenter til en graf,der har røringspunkter for x værdierne:-3,-1,1 og 3.

hvordan opstiller man ligninger for tangenterne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2009 af mathon

kan ikke besvares i detaljer uden oplysning om graf-funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2009 af mathon

men formelt:

    y = f '(-3)(x+3) + f(-3)

    y = f '(-1)(x+1) + f(-1)

    y = f '(1)(x-1) + f(1)

    y = f '(3)(x-3) + f(3)


Skriv et svar til: tangents ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.