Matematik

cm2 og cm3

06. december 2009 af Casper1601 (Slettet)

undskyld men er der nogen der kan fortælle mig hvad det er tegn hedder cm2 og cm3


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Malthec (Slettet)

forstår ikke helt hvad du spørger om.

men

cm2 = kvadrat centimeter - altså en flade

cm3= Kubik centimeter - altså et rumfang (cm2+en højde)


Svar #2
06. december 2009 af Casper1601 (Slettet)

tak skal du have du har svaret på mit spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2009 af mathon

cm= kvadratcentimeter

cm3 = kubikcentimeter


Svar #4
06. december 2009 af Casper1601 (Slettet)

tak:)


Skriv et svar til: cm2 og cm3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.