Matematik

Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1) = 3.5

06. december 2009 af S0me0ne (Slettet)

 Hej.

Har følgende opgave jeg ikke kan finde ud af : 

Funktionen f lyder : f(x) = x + ( (1)/(x) ) | x > 0

Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1) = 3.5


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af peter lind

Brug at ln(x) er en stamfunktion til 1/x


Svar #2
06. december 2009 af S0me0ne (Slettet)

 Eksempel tak :)


Skriv et svar til: Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1) = 3.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.