Matematik

Differentialkvotient - produkt

06. december 2009 af Thysen (Slettet)

Hej, jeg skal finde differentialkvotienten for produktet: f(x)=√x(3-2x)

Jeg har ved hjælp af lommeregner fundet at f'(x)=-3(2x-1)/2√x.

Men hvordan finder jeg frem til det? Jeg har prøvet at bruge (f*g)'= f '(x)* g(x) + g'(x) * f(x), men jeg får et andet resultat


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af peter lind

Hvad har du fået?


Skriv et svar til: Differentialkvotient - produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.