Matematik

procentregning

06. december 2009 af sanne000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået denne her opgave men jeg ved ikke lige helt hvordan jeg skal regne den. er der nogen der kan hjælpe mig ?

En potensudvikling har regneforskriften f(x) = 4x1.35 ,x>0

c) Bestem hvor mange procent x skal vokse med for at funktionsværdien vokser med 63% ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Duffy

Brug denne formel

r1 = (1+r2)1/a-1

hvor a er eksponenten i din potensfunktion, og r2 = 63% , og r1 er den søgte procent.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2009 af Duffy

Du skulle gerne få 43,6%


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.