Matematik

Ligning

07. december 2009 af frøkendingo (Slettet)

Nu har jeg glemt det og skal bare lige friske hukommelsen op; Hvordan løser man denne ligning?: x+10=120 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2009 af 2008NH (Slettet)

x + 10 - 10 = 120 -10    (du minusser med 10, fordi du gerne vil have x til at stå alene. Gør du det på den ene side, skal du også gøre det på den anden side). x er derfor:

x = 120 - 10 = 110.


Svar #2
08. december 2009 af frøkendingo (Slettet)

Nå ja! Tak for hjælpen. ;)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.