Matematik

Skæringspunkt mellem 2 grafer

08. december 2009 af Mixtrix (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens.

Sidder med en aflevering, hvor følgende opgave er givet:

"Bestem korrdinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem grafen for f & grafen for g"

f(x)=-x^2+6x+1   &    g(x)=x^2-2x+7

Hvordan laver jeg den opgave?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2009 af Zhean (Slettet)

-x^2+6x+1=x^2-2x+7

udregn x, og du har x-værdien for linjernes skæringspunkt


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2009 af hm, (Slettet)

-x^2+6x+1=x^2-2x+7

isoler x og insæt denne værdi i f(x) eller g(x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2009 af Zhean (Slettet)

hvis jeg var dig ville jeg bruge et udregningsprogram, der er sandsynligvis 2 skæringspunkter.


Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem 2 grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.