Matematik

differentiering

08. december 2009 af hjælp, tak :) (Slettet)

Jeg har hårdt brug for lidt hjælp til disse opgaver:

a) om en variabel M oplyses det at den er omvendt proportional med kvadratroden af en variael d. Bestem M udtrykt ved d.

b) en funktion er givet ved  g(x)= x^2 + 3x + 1 / x^2 + 1                    bestem g'(2)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

a) M(d) = k/√d, g'(x)= find den og sæt x-værdien 2 ind


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.