Matematik

3(2x - 1) = 9 kan ikke løse den!!

09. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

Kan i hjælpe mig med den? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af MN-P (Slettet)

3(2x - 1) = 9                        ganger ind i parentesen

6x-3=9                                 lægger 3 til på begge sider

6x=12                                    deler med 6 på begge sider

x=2


Svar #2
09. december 2009 af cllsLkh (Slettet)

mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2009 af Elturis (Slettet)

Gang ind i paranteset:

3(2x-1)=9

6x-3=9

Herefter kan du vist selv klare den :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2009 af mathon

3(2x - 1) = 9                             divider med 3

(2x - 1) = 3                                hæv plus-parnetesen

2x - 1 = 3                                  adder 1

2x = 4                                       divider med 2

x = 2                         


Skriv et svar til: 3(2x - 1) = 9 kan ikke løse den!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.