Matematik

løs ligning

10. december 2009 af linehe (Slettet) - Niveau: C-niveau

kvadratrod af 2x+1=2 hvordan løses den


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2009 af keg (Slettet)

træk 1 fra på begge sider

så står der 2x=1

hvad bliver x så?


Svar #2
10. december 2009 af linehe (Slettet)

har løst den ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2009 af keg (Slettet)

undskyld havde overset √

kvadrerer self på beggesider

så x=1,5


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.