Matematik

MATEMATIK - har brug for hjælp!

13. december 2009 af sejeole (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en trekant ABC gælder at vinkel A= 35(grader), b= 5, c= 6

Tegn en skitse og beregn trekantens resterende sider og vinkler?

How do i do that? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af GnarlyGeezer (Slettet)

 Er det en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2009 af NejTilSvampe

 a = b^2 + c^2 - 2*b*c*cos(A)


Svar #3
13. december 2009 af sejeole (Slettet)

ved ikke om den er retvinklet?

Tak..


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2009 af UFO99 (Slettet)

cosinusrelationen


Skriv et svar til: MATEMATIK - har brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.