Matematik

regørelse for f er voksende

26. januar 2005 af gæsten (Slettet)
opgaven lyder:

En funktion f er bestemt ved
f(x)= (1)/(1+e^-x), x er tilhørende R.

Gør rede for at x er voksende.


Hvad kan jeg gøre? selv om jeg faktoriserer den kan jeg ikke finde en redegørelse for dette.

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2005 af Bella (Slettet)

Du finder hvornår f er 0, laver lidt monotoniforhold.. og voila - så skulle den gerne være der..

Svar #2
26. januar 2005 af gæsten (Slettet)

oki. tak. - og så forresten er det en sammensat funktion?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2005 af frodo (Slettet)

det er en funktion af typen: h(x)=f(g(x))

i dit tilfælde, er f(x)=1/x, og g(x)=1+e^-x

f kaldes den ydre, og g den indre

Svar #4
26. januar 2005 af gæsten (Slettet)

jeg får et meget underligt tal
altså skal jeg når jeg differenciere den sige:

(-1/x^2)* ((1)/(1+e^-x))* 1+e^-x



??

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2005 af 404error (Slettet)

f(x) = 1/g(x), hvor g er en aftagende funktion. Altså er f voksende.

Skriv et svar til: regørelse for f er voksende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.