Matematik

ortogonale, parallelle eller andet

15. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan ser jeg om planer er ortogonale, parallelle eller andet?

Parallelle: så skal deres normalvektorer vel være proportionelle?

Som eks:

2,2,2 = 2(1,1,1)


Svar #1
15. december 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har eks to her..

alfa: x+y=1 og beta: x-z=1

Deres normal vektoere må være hhv. (1,1,1) og (1,-1,1)


Skriv et svar til: ortogonale, parallelle eller andet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.