Fysik

Dannelse af kulstof 14

17. december 2009 af Metski12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjæææælp!

Jeg skal løse differentialligningen for dannelsen af 14C i atmosfæren :S

Der er en konstant tilvækst i N og ligningen lyder: dN/dt = C - k*N, hvor C er tilvæksten pr. tid, N er antal 14C-kerner og k er en konstant.

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Seperation af de variable.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2009 af mathon

   N' + kN = C

   N(t) = C1·e-kt + C/k


Svar #3
17. december 2009 af Metski12 (Slettet)

Jeg kan ikke helt 100% følge hvad du gør.. Hvad gør du skridt for skridt?


Skriv et svar til: Dannelse af kulstof 14

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.