Matematik

Hvordan skal det skrives op?

01. januar 2010 af KarlHagen (Slettet)

Hvordan skriver man udregningerne korrekt op?

1. Skriver man 3*36=108?

2. Skriver man 3*36 = 108?

3. Skriver man 3 * 36 = 108?

Hvilken en af formerne er korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2010 af anelka1 (Slettet)

den 3. er nok den bedste, men man kan godt finde "gange" tegn i Word, samt andre regne objekter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2010 af Einsteinette (Slettet)

Det er nok ikke smart med mellemrum mellem tal og tegn. Personligt ville jeg vælge 1 og 2, for det er jo sådan, det ser ud, når du skriver i hånden. Men hvis du bruger Word, så benyt dig endelig af "equation." - Det anbefaler naturvidenskabelige lærer også ... 


Skriv et svar til: Hvordan skal det skrives op?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.