Matematik
eksponentiel voksende funktion
30. januar 2005 af
Elfina (Slettet)
Sidder lige og lavet mat aflevering, som jeg skal aflevere imorgen... Der er bare lige denne lille opgave der driller lidt
Vi har en eksponentiel voksende funktion f, hvor det er oplyst, at f(o)= 5, og at vækstraten er 4 %.
Og vi skal ud fra det finde en foreskrift for funktionen f
er der nogen der lige kan se hvordan man gør det, for er gået lidt i stå
på forhånd tak :D
Vi har en eksponentiel voksende funktion f, hvor det er oplyst, at f(o)= 5, og at vækstraten er 4 %.
Og vi skal ud fra det finde en foreskrift for funktionen f
er der nogen der lige kan se hvordan man gør det, for er gået lidt i stå
på forhånd tak :D
Svar #1
30. januar 2005 af Katty (Slettet)
Du kan finde a af:
(a-1)*100% = 4%
Idet du ved, at f(0)=5 kan du finde b af:
b*a^0 = 5
b = 5 / a^0
b = 5 (a^0 = 1)
(a-1)*100% = 4%
Idet du ved, at f(0)=5 kan du finde b af:
b*a^0 = 5
b = 5 / a^0
b = 5 (a^0 = 1)
Skriv et svar til: eksponentiel voksende funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
