Matematik

f(x)=(x^3)/(x+1) Beregn lokale ekstremum

05. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

Først har jeg taget f ' (x) og sat den lig med 0 og får -3/2 men fasit siger: lokalt min: 27/4 for x = -3/2. Hvor kommer 27/4 fra?

sætter lige en fil med opg. og fasit med


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2010 af Exupery (Slettet)

 f(-3/2)=(-3/2)^3/(-3/2+1)=27/4


Svar #2
05. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

aaaha tak, Thomas Selvfølgelig,  man sætter jo den fundende x - værdi ind i f(x) jeg roder lidt rundt i det. Men hva der er to dage til mat B eksame ;) tak igen


Skriv et svar til: f(x)=(x^3)/(x+1) Beregn lokale ekstremum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.