Matematik

nogen der vil hjælpe hurtig "matematik "

05. januar 2010 af ninjaa (Slettet)

er bare rigtig søde og lave den nu
og lave udregning til den første, så jeg lige forstår det,
elleres facit til de andre

(3a-7b+5)+(-3b-3)-(-4+2b)
7a-12b+8
7a-2b+2
7a-4b+2
7a-12b+2
4(3a-2b)
12a-2b
12a-8b
7a-2b
7a+2b
(2a-3b)(2a+3b)
(a+b)(a+b)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2010 af tanjas1988 (Slettet)

 du skal starte at "fjene" parenteserne

(3a-7b+5)+(-3b-3)-(-4+2b) = 3a - 7b -3b -3+4+2b

Så lægger du a'er sammen 

3a

og b'er 

-7b -3b + 2b = -8b

og tallerne

-3 +4 = 1

Endelig får du

3a-8b+1


Skriv et svar til: nogen der vil hjælpe hurtig "matematik "

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.