Matematik

Matematik! :D:D

09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

HEJ INDSKRIVNINGS MATEMATIK. HÅBER NOGLE KAN HJÆLPE. PÅ FORHÅND TAK! :-)

1)
Fra København ril Korsør er der 110 km.

Jensen kører denne strækning på 1 time og 40 minutter.

Hvor mange km/t kører han i gennemsnit?

Hvor længe ville han være om turen med 50 km/t?


PÅ FORHÅND TAK - GOD WEEKEND! :D
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2010 af jeya (Slettet)

Du skal lave 1 time og 40 minutter om til timer, derefter skal du gøre dette km/time (divider), så ved hvor mange km/t han kører i gennemsnittet.

andet spørgsmål:

han kører 50km på en time og der er 110 km han skal kører så skal du jo bare dividerer km'erne og du ved hvor langt tid det tager ham at kører strækningen med en hastighed på 50km/t det du får, får du i timer


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. januar 2010 af falk22 (Slettet)

hmmm..

vil du have vi skal udregne den?...

Tekst                               

(er ikke god til tekst det må du finde ud af...)

Udregning

110km / 100min * 60min...(eller 110km / 1,6666666 time)

Facit

= 66 KM/T...

Det var A

___________________________________________________

tekst..

(samme som før....)

Udregning

110 KM / 50KM/T

Facit

2,2 Timer (2 timer og 20 minutter)

og det var B... skulle jeg mene...


EDIT: ups jeya kom før mig ... xD


Svar #3
09. januar 2010 af lau1234 (Slettet)

Tak for hjælpen. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2010 af Bennike (Slettet)

0,2t = 12min, ikke 20min.. Bare hvis du bruger falk22's resultater


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2010 af falk22 (Slettet)

nåårh ja ups.. kom til at tænke på 1 time = 100 min.. xD... det er jo 60.. ups... men ja så det er 2 timer og 12min... træls at en time ikke er hundrede minutter -.-

Min fejl Lau1234.. håber du ser dette før du afleverer


Skriv et svar til: Matematik! :D:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.