Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hjælp ønskes!! erhvervsøkonomi

10. januar 2010 af støberen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Der er mange faktorer, der har indflydelse på efterspørgslen efter herreundertøj og herunder for efterspørgslen efter JBS’ herreundertøj. En måde at udtrykke det på kunne være denne ”model”, der indeholder nogle komponenter:

QJBS = - 12.000 PGennemsnit + 0,4 YGennemsnit + 6.000 PS – 9.000 PK + 0,15 N + 2.000 T

hvor

QJBS = Antal solgte JBS herreundertøjsenheder pr. måned
PGennemsnit = Gennemsnitsprisen for en JBS herreundertøjsenheder
YGennemsnit = Disponibel indkomst for køberne af herreundertøj
PS = Gennemsnitspris for substituerende produkter
PK = Gennemsnitspris for komplementære produkter
N = Ubeskrevet komponent, gør selv en antagelse
reklamer
T = ”Taste” (smag).

Kommenter med afsæt i erhvervsøkonomisk teori på de enkelte komponenters betydning, fortolkning, værdi etc. i ovenstående udtryk for QJBS.

jeg er helt blank. bl.a også p.g.a fortegn. synes ikke det giver nogen mening
 

på forhånd tak


Skriv et svar til: hjælp ønskes!! erhvervsøkonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.