Matematik

Ligning

12. januar 2010 af Px (Slettet)

x2-17x = 0

HELP !


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2010 af Sovsehjerne (Slettet)

Skriv venstresiden som x(x-17) og benyt nulreglen.

Lad være med at anvende den vanlige metode til løsning af en andengradsligning, det ville være overkill.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

Du skulle meget gerne få:  x= 0 v x=17


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.