Matematik

beregn længden af højden på siden b ?

12. januar 2010 af Tenna2391 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en opgave hvor jeg får oplyst at jeg har en trekant med målene:

<A = 72º , a= 4,65 b = 4,1 , c = 3,8

Jeg skal nu beregne af højden på siden b, men er meget i tvivl om hvordan jeg skal gøre?

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. januar 2010 af finnped (Slettet)

hej

3,8sin(72)=3,614014762


Skriv et svar til: beregn længden af højden på siden b ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.