Matematik
Skriv Som Produkt - Hjælp!
31. januar 2005 af
LiL-H (Slettet)
Skriv som produkt:
8 + 4 (4 + 2a) =
- Hvordan skal jeg jeg den?
8 + 4 (4 + 2a) =
- Hvordan skal jeg jeg den?
Svar #1
31. januar 2005 af Duffy
8 + 4 (4 + 2a) =
8 + 16 + 8a =
24 + 8a =
8*(3 + a)
...så kan man vist ikke gøre mere ved dét.
Duffy
8 + 16 + 8a =
24 + 8a =
8*(3 + a)
...så kan man vist ikke gøre mere ved dét.
Duffy
Svar #2
04. februar 2005 af Doven stræber (Slettet)
At finde produktet af to eller flere tal vil sige at du skal gange dem med hinanden.
Svar #3
04. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
#1: Ganske rigtigt, men man kan alligevel få lidt sjov ud af det :-)
8 + 4*(4 + 2a) = 2*4 + 4*(4 + 2a) = 4*(6 + 2a)
//Singularity
8 + 4*(4 + 2a) = 2*4 + 4*(4 + 2a) = 4*(6 + 2a)
//Singularity
Skriv et svar til: Skriv Som Produkt - Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
