Matematik

matematik heelp

13. januar 2010 af doha (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej ka i hjælpe med dn opgaver

løs ligningen: 2*(x+1)*(x-3)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2010 af Isomorphician

Hint: Brug nulreglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2010 af finnped (Slettet)

2(x+1)(x-3)

(2x+2)(x-3)

2x2-4x-6

D=-42-4*2*-6 ⇔ D=64

x=4+-√64/2*2 ⇔ x = 3 V x = -1


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2010 af Isomorphician

2(x + 1)(x - 3) = 0 <=>

x + 1 = 0  v  x - 3 = 0  <=>

x = -1  v  x = 3


Skriv et svar til: matematik heelp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.