Matematik

Hjælp! omskriv produkt

13. januar 2010 af julespanjul (Slettet)

Hej! Jeg har problemer med denne opgave.!

Omskriv produktet 5(x-2)(x+(2/5)) til formen ax2+bx+c

Har svært ved at gribe den an? Men er det noget med en anden gradsligning?

Håber på hjælp! Tak på forhånd! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2010 af Isomorphician

5(x - 2)(x + 0,4) = 5(x2 + 0,4x - 2x - 0,8) = 5(x2 - 1,6x - 0,8) = 5x2 - 8x - 4


Svar #2
13. januar 2010 af julespanjul (Slettet)

Mange tak for hjælpen!! Synes det var et mega svært spørgsmål!!?!? hvilke niveau vil du skyde på det var?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2010 af Isomorphician

C


Skriv et svar til: Hjælp! omskriv produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.