Matematik

Løsning af ligningssystem

14. januar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har lidt problemer med at få nedstående til at give det samme, som regneprogrammet TI gør ?

Løsning af ligningsystem:

3x-5y=7

-2x+3y=1

Det skal udregnes ved at finde driskriminanten.

Først finder jeg d = 3*3-5*2 = -1

Herefter finder jeg dx til 26 og dy til 17, problemet er dog bare at TI siger det bliver -26 og -17 og jeg kan bare ikke få det til at passe sammen nogle der kan hjælpe og evt. stille det op så jeg kan se hvad der gøres.

På forhånd tak


Svar #1
14. januar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

Har fundet problemet


Skriv et svar til: Løsning af ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.