Matematik

Funktionens maksimum

14. januar 2010 af Takeo (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er bestemt ved

f(x)=5x-e^x            x er større end/lig med -4 og mindre end/lig med 8

Hvordan bestemmer jeg funktionens maksimum?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af rbniel (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=789646


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2010 af mathon

       f '(x) = 5 - ex

ekstrema kræver

       f '(x) = 5 - ex = 0


Skriv et svar til: Funktionens maksimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.