Kemi

Reaktionshastighed - hjælp plz

17. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

Det foretages nogle forskellige forsøg for at kortlægge reaktionens hastighed.
For forsøg nummer 1 med startkoncentrationerne:
[CH3COCH3] = 1,6 M, [H+] = 0,4 M og [Br2] = 4,1 mM er [Br2] (i mM) til forskellige tider (i sekunder) angivet i Tabel 1.


c) Vis hvordan man ud fra data kan finde reaktionsordnen mht.(med hensyn til) dibrom og angiv den fundene ordnen.

d) Bestem initialhastigheden v1 af reaktionen
 

Jeg fik hjælp til denne her opgave, men forstår ikke helt hvad personen har lavet - kan noget evt. forklare hvad hvad disse to grafer viser, og hvorfor der er så mange tal på den anden graf ? 

Kig vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af Ramses I (Slettet)

Jeg prøver lige om jeg kan forklare det lidt dybere med nedenstående opgavebesvarelse. se svar 4, der er et bevis for Van't Hoff - metoden.

Ellers spørger du bare igen.

Den ene graf viser dine resultater og de beregnede og grafen til højre selve vant hoff - plottet.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=653882


Skriv et svar til: Reaktionshastighed - hjælp plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.