Fysik

WATT OPGAVE HJÆLP!!!

17. januar 2010 af Walsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

HEJ DER 

Jeg har fået følgende opgave for men kan ikke huske hvorledes den regnes 

beregn resistens  en almindelig 230 V pære lyser 60 Watt hvad her resistensen 

kender godt ohms lov osv. 

Men kan bare ik huske med W kan i evt ikke skrive hvorledes i gør så jeg ved det til næste gang tak på forhånd

MVH MIG 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af Danielras (Slettet)

P = U * I

U = R*I


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2010 af mathon

eller

            R = U2/P


Skriv et svar til: WATT OPGAVE HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.