Matematik

Bestem strømstyrke

18. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)


I en elektrisk kreds er spændingen, u (t) volt, mellem to punkter til tidspunktet t, givet ved

u(t) = 200(1 - e-0,03t )

bestem strømstyrken i(t) milliampere, når det oplyses, at i(t) = 4u ' (t)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Differentier u(t) og gang den med 4.


Svar #2
18. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

hvordan skal jeg differentere u(t) ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2010 af mathon

i(t) = 4·(200·(0 - e-0,03t·(-0,03))) = 800·(0,03·e-0,03t) = 24e-0,03t


Svar #4
18. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

hvordan bestemmer jeg så strømstyrken ?


Svar #5
18. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

nåår det mathon har vist er strømstyrken, så spørgsmålet er besvaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2010 af mathon

Ja


Svar #7
18. januar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Bestem strømstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.