Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

19. januar 2010 af lahme (Slettet)

jeg kan ikke finde ude af dem.
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?4

løs ligningssysteme:

a)
-x=1-2y
3x=4y-7
 

b)
2x+y=6x+4y=-2

c)
x/2=y/3 = x+y+1/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2010 af Smail K (Slettet)

a)

sæt x- fra den første ligning ind i den anden, men dog husk at ændre for tegn..

b)

sæt:

2x+y = -2

6x+4y=-2 og derefter brug samme metode som i opgave a

c)

brug samme metode som i b  


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.