Matematik

Hjlæp til matematik

25. januar 2010 af quik (Slettet)

Hvad får man når man integrere (-40/x)^2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2010 af mathon

∫(-40/x)2dx = 1600∫(1/x4)dx = 1600∫x-4dx = 1600·(-1/3)·x-3 + k = -(1600/3)·x-3 + k = -(1600/(3x3)) + k


Svar #2
25. januar 2010 af quik (Slettet)

hvorfor giver den 1/x^4 er den ikke 1/x^2? Eller er det måske mig, der laver den forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af Crasmus (Slettet)

Parentesen er måske sat forkert? Så det i stedet skulle være -40/(x2)?


Svar #4
25. januar 2010 af quik (Slettet)

nej parantesen  er ikke forkert den er (-40/x) i anden og den skal integreres


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2010 af mathon

sorry

tastfejl

∫(-40/x)2dx = 1600∫(1/x2)dx = -1600∫(-1/x2)dx = -1600·(1/x) + k = -(1600/x) + k


Skriv et svar til: Hjlæp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.