Matematik

hjælppp til matematik plz hasterrrr

26. januar 2010 af yama28 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hejjj

er der nogen der kan hjælpe med denne her opgave plzzzzz.

Antag, at f(t) er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y''(t) + sin(t)  y'(t) + cos(t)  y(t) = 0; y(0) = 1; y'(0) = 2

Bestem fjerdegrads Maclaurinpolynomiet P4(t) for f(t).


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Skriv opgaven ind her med alle de rigtige tegn og den oprindelige opgavetekst


Skriv et svar til: hjælppp til matematik plz hasterrrr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.