Matematik

Bestem areal af to funktioners afgrænsning

27. januar 2010 af S0me0ne (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej.

Jeg har problem med en opgave.
Jeg har to funktioner, hvor jeg så skal finde arealet af det de to funktioner afgrænser sammen med x-aksen.

Tror at det er integralregning :)
Nogen der kan hjælpe?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af Isomorphician

Skriv opgaven ind.


Svar #2
27. januar 2010 af S0me0ne (Slettet)

Funktionerne

F(x) = kvadratroden af x+2 og g(x) = kvadratroden af 12-4x

Afgrænser sammen med x-aksen et område i planen. Bestem områdets areal. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2010 af Isomorphician

Find først hvor f(x) = 0, g(x) = 0, og f(x) = g(x). Det er grænserne for de bestemte integraler du skal finde.


Svar #4
27. januar 2010 af S0me0ne (Slettet)

 Og... hvad så ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2010 af Isomorphician

Så finder du stamfunktionerne til de to funktioner.


Skriv et svar til: Bestem areal af to funktioners afgrænsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.