Matematik
Find to løsninger !
03. februar 2005 af
henrik_va (Slettet)
Skal finde de to løsninger til ligningen
3x+4=2^x
Hvordan gør jeg det !?
3x+4=2^x
Hvordan gør jeg det !?
Svar #1
03. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
Den kan du formentlig ikke løse ved håndkraft, så prøv at angribe opgaven med grafregneren. Indtegn grafen for hver af funktionerne;
f(x) = 2^x
g(x) = 3x + 4
og opsøg deres skæringspunkter manuelt.
//Singularity
f(x) = 2^x
g(x) = 3x + 4
og opsøg deres skæringspunkter manuelt.
//Singularity
Skriv et svar til: Find to løsninger !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
