Matematik

Noget med Cosinus og Sinus og skalafaktor, mega hardcore, jeg er lost :( Håber i vil hjælpe.

31. januar 2010 af MitnavnerPeter (Slettet) - Niveau: C-niveau

 I Trapezet ABCD har diagonalen AC længden 8.
Diagonalerne skærer hinanden  i P. Beregn længden af PC.

Vink: Udnyt at trekanten BPC og trekanten APD er ensvinklede.

AD=10cm

AB=6cm 

BC=4cm

På forhånd tak! 

Peter Bidstrup, Borupgaards amtsgymnasium, 1.t

Vedhæftet fil: DSC00049.JPG

Skriv et svar til: Noget med Cosinus og Sinus og skalafaktor, mega hardcore, jeg er lost :( Håber i vil hjælpe.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.